Aanbevelingen

Onlangs heb ik een aantal afspraken gehad bij Danny om inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten, ontwikkel punten en voorkeuren, gericht op de arbeidsmarkt.

Annelot Kamphuis, Praktijkmanager

Zijn kennis en kunde waren duidelijk gedurende het gesprek maar het zachte toch professioneler manier hoe hij aan het gesprek vorm gaf, heeft me echt indruk op mij gemaakt.

Eva Llabres Enriquez, Commercieel project coördinator

Danny is bijzonder goed in staat om de juiste vraag te achterhalen en samen te definiëren. Vervolgens kiest hij de juiste methode en aanpak om tot een goed resultaat te komen.

Patrick Meens, Teammanager Automatisering en Dataservices

Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, heb ik Danny gevraagd mij een loopbaanadvies te geven. Ik voelde mij direct op mijn gemak en vertrouwd genoeg om open te communiceren.

Sandra Sitskoorn, Adviseur Dienstverlening

Afgelopen jaar bij Danny een coaching traject mogen volgen gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling. Danny wist mij steeds goed te begeleiden en uitdagen hierin. 

Mark Ketting, Teamleider bij Vandemoortele

Vanaf het moment dat ik de drempel over stapte voelde ik mij op het gemak. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, duidelijke uitleg van de dag, geen vraag was te veel.

Maaike Donkers-Hulshof, Unitmanager Zuid bij Alpheios

Wat ik zo mooi vind aan zijn manier van denken en doen is zijn open mind: oprecht nieuwsgierig, fris, onderzoekend, blanco. Hij staat altijd open voor nieuwe inzichten en durft de inzichten van gisteren ter discussie te stellen.

Gian Kerstges, Auteur van ‘De Moedige Manager’

Als je echt “een goeie” coach nodig hebt, schakel dan Danny Mullenders en zijn bureau AC&T hiervoor in. Hij kwam op mij meteen als een zeer sociaal ingesteld en sympathieke man over.

Jolanda de Graaf

Danny is een fijn mens, die professionaliteit en compassie met zijn medemens in een gezond evenwicht toont in zijn handelen. En dat ook nog op een heel intelligente wijze, intelligent zowel in het rationele, als in het sociaal-emotionele en spirituele. 

Henk Pinckers, Coach/HR-advies