Over mij

Aan de Universiteit van Maastricht heb ik bedrijfseconomie en cognitieve psychologie gestudeerd en ben begonnen met werken bij AC&T Consulting.

Over mijn werk

Aan de Universiteit van Maastricht heb ik bedrijfseconomie en cognitieve psychologie gestudeerd. In die periode ben ik tevens begonnen met werken bij de arbeids- en organisatiepsychologen van AC&T Consulting.

Na mijn studie heb ik voor DSM als corporate recruiter en HR business partner gewerkt. Aansluitend was ik bij Vebego verantwoordelijk voor HR management en beleid. In de jaren daarna ben ik me gaan richten op organisatieadvisering. Binnen GITP ging ik aan de slag als assessment psycholoog, personal coach en team coach. Op dit moment ben ik mede-eigenaar en arbeids- en organisatiepsycholoog bij psychologisch adviesbureau AC&T Consulting. Hier houd ik me bezig met selectie-, ontwikkel en loopbaan assessments, personal coaching, team coaching, procesbegeleiding en organisatie advisering.
 

Ik schrijf graag over gedragspsychologische processen bij mensen, teams en organisaties. Daarnaast spreek ik over thema’s als persoonlijkheidspsychologie en welbevinden in organisaties.

Over mij persoonlijk

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het gedrag van mensen. De vraag die ik mij vaak stel is ‘waarom doen mensen wat ze doen?’. Ik kijk hierbij door een bedrijfseconomische en psychologische bril. Als arbeids- en organisatie psycholoog houd ik mij bezig met het creëren van inzicht en ontwikkeling bij mensen, teams en organisaties. De instrumenten die ik hierbij inzet zijn assessment, coaching en training. En mezelf.

Ik ben enthousiast, analytisch, mensgericht en direct. Ik hoor van opdrachtgevers, coachees en assessment deelnemers dat ik dichtbij kom en niet-oordelend ben. Mensen voelen zich thuis, stellen zich open en ontvangen directe, opbouwende feedback.

Verder geniet ik van schrijven over gedragspsychologische processen. Ook hier verbaas ik mij graag over waarom mensen denken wat ze denken, voelen wat ze voelen en doen wat ze doen. Daarnaast ben ik gastspreker aan universiteiten, hogescholen en events; thema’s die ik graag aansnijd zijn psychologische bewegingsruimte, persoonlijkheid, leiderschap en welbevinden in organisaties.

Samen met Kim ben ik ouder van Sophie en Joep. Als adviseur en mede-eigenaar ben ik verbonden aan psychologisch adviesbureau AC&T Consulting.