Coaching Limburg

Je kunt bij mij bijvoorbeeld terecht voor personal-, loopbaan- of business coaching in Limburg.

Een coach in Limburg – de voordelen

Coaching is tegenwoordig steeds minder aan een bepaalde locatie gebonden. Er zijn steeds meer mogelijkheden om op afstand te begeleiden en als coach reis ik door het hele land. We bieden dus zeker niet alleen coaching aan in Limburg. Als je in Limburg woont kan het echter wel erg prettig zijn om gecoacht te worden door iemand die niet al te ver weg werkt. Zelf ben ik geboren en getogen in Limburg en woon nog altijd in het pittoreske Meerssen. Ons bedrijf AC&T Consulting bevindt zich in Sittard en wij bedienen diverse cliënten en opdrachtgevers in onze provincie.

Een coach in Limburg is niet alleen altijd fysiek dichtbij waardoor het makkelijk is om afspraken te maken, hij begrijpt ook de cultuur en achtergrond van een cliënt goed en is bijvoorbeeld bekend met Limburgse bedrijven en hun werkwijzen. Een coachingstraject is een verbintenis die je aangaat waarbij het belangrijk is dat de coachee zich op zijn gemak voelt bij de coach. Hoewel achtergrond niet het belangrijkst is, zorgt het wel voor herkenning. Een gemeenschappelijke achtergrond maakt het vaak eenvoudiger een band op te bouwen. Ik vind het persoonlijk belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat, dat vraagt ook van mij dat ik me kwetsbaar opstel, waardoor jij je als coachee open durft te stellen. Door elkaar te vertrouwen komen we samen tot optimale resultaten.
 

Coachen kan op een hoop verschillende manieren, waarbij ik graag werk met: personal coaching, teamcoaching en 360 graden feedback.

 

Je kunt terecht voor personal-, loopbaan- of business coaching in Limburg

De term “coach” is een breed begrip. Bovengenoemde voorbeelden, personal-, loopbaan- en business coaching zijn zaken waarmee ik jou kan helpen, in Limburg, maar ook op andere locaties. Ook teamcoaching of een volledig ontwikkel- of selectieassessment behoren tot de mogelijkheden. Neem vooral even contact met me op en vertel me meer over jouw hulpvraag.
 

Zoek je een (business)coach in Limburg?

Of je nu in Maastricht, Sittard, Roermond of ergens anders woont, je kunt bij mij altijd terecht voor coaching, in Limburg of buiten de provincie. Wil je meer lezen over een coachingstraject en hoe ik dit aanpak? Ga dan naar de pagina over coaching of lees meer informatie in de blogs die ik hierover schreef.

Uiteraard kan je altijd contact met me opnemen voor meer informatie of voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn hoofddoel is om persoonlijke kwaliteiten optimaal te benutten en belemmeringen op te heffen. Daarnaast is het doel dat de deelnemer meer grip op taken en sociale processen krijgt, effectiever wordt en meer bezig is met de zaken die ertoe doen op manieren die bij hem of haar passen en aanspreken.
 

Coaching is tegenwoordig steeds minder aan een bepaalde locatie gebonden. Er zijn steeds meer mogelijkheden om op afstand te begeleiden en als coach reis ik door het hele land. We bieden dus zeker niet alleen coaching aan in Limburg.

Bij coaching denk je misschien aan één-op-één gesprekken. Toch kan ook voor groepen en afdelingen coaching erg waardevol zijn: noem het teamcoaching.