Aanbevelingen

Na ruim een jaar van personal coaching ken ik Danny als een sympathieke en doortastende coach. De praktische aanpak en de oprechte interesse die Danny heeft, maakte het coaching traject een ervaring waar ik elke keer opnieuw naar uitkeek. Zowel op zelfinzicht, persoonsniveau, communicatie en taakaanpak ben ik flink gegroeid.

Mikel Stultiens
Manager Materials & Technology

Ik ben bij Danny geweest voor het NL leert door coachingstraject. Na een nogal vervelend jaar op werk kreeg ik hier de ruimte om te vertellen hoe ik dat heb ervaren. Ik heb mezelf terug kunnen vinden, mijn sterke punten weer leren kennen en ik heb meer sturing gekregen waardoor ik weer vooruit kan kijken in mijn zoektocht naar mijn volgende baan. Een waardevolle ervaring dus!

Merle Seelen

Onlangs heb ik een aantal afspraken gehad bij Danny om inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten, ontwikkel punten en voorkeuren, gericht op de arbeidsmarkt.

Annelot Kamphuis
Praktijkmanager

Zijn kennis en kunde waren duidelijk gedurende het gesprek maar het zachte toch professioneler manier hoe hij aan het gesprek vorm gaf, heeft me echt indruk op mij gemaakt.

Eva Llabres Enriquez
Commercieel project coördinator

Danny is bijzonder goed in staat om de juiste vraag te achterhalen en samen te definiëren. Vervolgens kiest hij de juiste methode en aanpak om tot een goed resultaat te komen.

Patrick Meens
Teammanager Automatisering en Dataservices

Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, heb ik Danny gevraagd mij een loopbaanadvies te geven. Ik voelde mij direct op mijn gemak en vertrouwd genoeg om open te communiceren.

Sandra Sitskoorn
Adviseur dienstverlening

Afgelopen jaar bij Danny een coaching traject mogen volgen gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling. Danny wist mij steeds goed te begeleiden en uitdagen hierin. 

Mark Ketting
Teamleider

Vanaf het moment dat ik de drempel over stapte voelde ik mij op het gemak. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, duidelijke uitleg van de dag, geen vraag was te veel.

Maaike Donkers-Hulshof
Unitmanager

Wat ik zo mooi vind aan zijn manier van denken en doen is zijn open mind: oprecht nieuwsgierig, fris, onderzoekend, blanco. Hij staat altijd open voor nieuwe inzichten en durft de inzichten van gisteren ter discussie te stellen.

Gian Kerstges
Organisatieadviseur, auteur van ‘De Moedige Manager’

Als je echt “een goeie” coach nodig hebt, schakel dan Danny Mullenders en zijn bureau AC&T hiervoor in. Hij kwam op mij meteen als een zeer sociaal ingesteld en sympathieke man over.

Jolanda de Graaf
Medewerker kwaliteit

Danny is een fijn mens, die professionaliteit en compassie met zijn medemens in een gezond evenwicht toont in zijn handelen. En dat ook nog op een heel intelligente wijze, intelligent zowel in het rationele, als in het sociaal-emotionele en spirituele. 

Henk Pinckers †
Coach, organisatieadviseur