Over mij

Werk

Aan de Universiteit van Maastricht heb ik bedrijfseconomie en cognitieve psychologie gestudeerd. In die periode ben ik tevens begonnen met werken bij de arbeids- en organisatiepsychologen van AC&T Consulting.

Na mijn studie heb ik voor DSM als corporate recruiter en HR business partner gewerkt. Aansluitend was ik bij Vebego verantwoordelijk voor HR management en beleid. In de jaren daarna ben ik me gaan richten op organisatieadvisering. Binnen GITP ging ik aan de slag als assessment psycholoog, personal coach en team coach. Op dit moment ben ik mede-eigenaar en arbeids- en organisatiepsycholoog bij psychologisch adviesbureau AC&T Consulting. Hier houd ik me bezig met selectie-, ontwikkel en loopbaan assessments, personal coaching, team coaching, procesbegeleiding en organisatie advisering.

Ik schrijf graag over gedragspsychologische processen bij mensen, teams en organisaties. Daarnaast spreek ik zo nu en dan over thema’s als persoonlijkheidspsychologie en welbevinden in organisaties.

Persoonlijk

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het gedrag van mensen. De vraag die ik mij vaak stel is ‘waarom doen mensen wat ze doen?’. Ik kijk hierbij door een bedrijfseconomische en psychologische bril. Als arbeids- en organisatie psycholoog houd ik mij bezig met het creëren van inzicht en ontwikkeling bij mensen, teams en organisaties. De instrumenten die ik hierbij inzet zijn assessment, coaching en training. En mezelf.

Ik ben enthousiast, analytisch, mensgericht en direct. Ik hoor van opdrachtgevers, coachees en assessment deelnemers dat ik dichtbij kom en niet-oordelend ben. Mensen voelen zich thuis, stellen zich open en ontvangen directe, opbouwende feedback.

Verder geniet ik van schrijven over gedragspsychologische processen. Ook hier verbaas ik mij graag over waarom mensen denken wat ze denken, voelen wat ze voelen en doen wat ze doen. Daarnaast ben ik gastspreker aan universiteiten, hogescholen en events; thema’s die ik graag aansnijd zijn psychologische bewegingsruimte, persoonlijkheid, leiderschap en welbevinden in organisaties.

Samen met Kim ben ik ouder van Sophie en Joep. Als adviseur en mede-eigenaar ben ik verbonden aan psychologisch adviesbureau AC&T Consulting.

Wat anderen over mij zeggen

Na ruim een jaar van personal coaching ken ik Danny als een sympathieke en doortastende coach. De praktische aanpak en de oprechte interesse die Danny heeft, maakte het coaching traject een ervaring waar ik elke

Mikel Stultiens
Manager Materials & Technology

Onlangs heb ik een aantal afspraken gehad bij Danny om inzicht te krijgen in mijn kwaliteiten, ontwikkel punten en voorkeuren, gericht op de

Annelot Kamphuis
Praktijkmanager

Vanaf het moment dat ik de drempel over stapte voelde ik mij op het gemak. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, duidelijke uitleg van de dag, geen vraag was te

Maaike Donkers-Hulshof
Unitmanager

Als je echt “een goeie” coach nodig hebt, schakel dan Danny Mullenders en zijn bureau AC&T hiervoor in. Hij kwam op mij meteen als een zeer sociaal ingesteld en sympathieke man

Jolanda de Graaf
Medewerker kwaliteit

Zijn kennis en kunde waren duidelijk gedurende het gesprek maar het zachte toch professioneler manier hoe hij aan het gesprek vorm gaf, heeft me echt indruk op mij

Eva Llabres Enriquez
Commercieel project coördinator
Wat ik zo mooi vind aan zijn manier van denken en doen is zijn open mind: oprecht nieuwsgierig, fris, onderzoekend, blanco. Hij staat altijd open voor nieuwe inzichten en durft de inzichten van gisteren ter

Gian Kerstges
Organisatieadviseur, auteur van ‘De Moedige Manager’

Danny is bijzonder goed in staat om de juiste vraag te achterhalen en samen te definiëren. Vervolgens kiest hij de juiste methode en aanpak om tot een goed resultaat te

Patrick Meens
Teammanager Automatisering en Dataservices

Afgelopen jaar bij Danny een coaching traject mogen volgen gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling. Danny wist mij steeds goed te begeleiden en uitdagen

Mark Ketting
Teamleider

Om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, heb ik Danny gevraagd mij een loopbaanadvies te geven. Ik voelde mij direct op mijn gemak en vertrouwd genoeg om open te

Sandra Sitskoorn
Adviseur dienstverlening
Danny is een fijn mens, die professionaliteit en compassie met zijn medemens in een gezond evenwicht toont in zijn handelen. En dat ook nog op een heel intelligente wijze, intelligent zowel in het rationele, als in het sociaal-emotionele

Henk Pinckers †
Coach, organisatieadviseur
Ik ben bij Danny geweest voor het NL leert door coachingstraject. Na een nogal vervelend jaar op werk kreeg ik hier de ruimte om te vertellen hoe ik dat heb ervaren. Ik heb mezelf terug

Merle Seelen