Spreken

Op deze pagina toon ik een overzicht van podcasts die ik heb gegeven over bijvoorbeeld het uitkomen van mijn eerste boek.

Podcast #1

‘Als je jouw unieke bestemming niet leeft, dan zou je het doel van jouw bestaan wel eens kunnen missen.’ Zo waarschuwt of adviseert auteur Danny Mullenders ons als lezer in zijn eerste, onlangs verschenen, boek ‘Laat je niet kiezen’.

Podcast #2

Ik praat tijdens deze podcast met auteur en psycholoog Danny Mullenders. Hij heeft het boek nummer 1 managementboek geschreven ‘Laat je niet kiezen’.

Podcast #3

In deze aflevering van Goed bezig vertelt Danny waarom we zo vaak de neiging hebben om te doen wat er van ons verwacht wordt.

Podcast #4

Hoe kun je de ruimte benutten tussen wat er gebeurt en de manier waarop je reageert. Hierbij is het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van wie jij als mens bent.

Podcast #5

Gedrag van mensen wordt bepaalt door een veelheid van factoren. Psycholoog Danny Mullenders gebruikt regelmatig een ui als metafoor. Je kan elk laag afpellen en ontdekken hoe jij en de mensen om jou heen in elkaar zitten.

Podcast #6

‘Als je jouw unieke bestemming niet leeft, dan zou je het doel van jouw bestaan wel eens kunnen missen.’ Zo waarschuwt of adviseert auteur Danny Mullenders ons als lezer in zijn eerste, onlangs verschenen, boek ‘Laat je niet kiezen’.

Podcast #7

Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Ik had een afspraak met een psycholoog om hierover te praten. En het resultaat hoor je in deze podcast!

Podcast #8

Heb je ooit al eens een inkijkje willen krijgen in de gesprekskamer van een psycholoog? Heb je nog steeds het beeld van een oude pijp-rokende man, krabbelend op een notitieblok, terwijl de patient liggend op een sofa, emotioneel z’n verhaal doet? Think Again!

Podcast #9

In deze eerste aflevering van het tweede seizoen van de Kracht van de Introvert ga ik in gesprek met Danny Mullenders, assessment psycholoog en coach. Hij vertelt me alles over hoe je een assessment in kunt zetten om de kracht van introversie naar voren te halen. Daarnaast geeft hij tips om je voor te bereiden op zo’n assessment.

Podcast #10

In deze aflevering gaan we in gesprek met Danny Mullenders, psycholoog en bestseller auteur van het boek ‘Laat je niet kiezen.’

Podcast #11

De ander helpen om de mooiste versie van zich zelf te worden. Daar praat en schrijft Danny Mullenders graag over. We spreken over zijn boek Laat je niet kiezen en hoe je psychologische bewegingsruimte kunt inzetten voor meer rust op werk.

Podcast #12

De situatie waarin je terecht komt kun je niet altijd beïnvloeden. De manier waarop je er mee omgaat natuurlijk wel. Met Danny Mullenders spreek ik over situaties van verandering, die voor mensen in die verandering niet altijd als prettig wordt ervaren. Wat kun je wél doen? En hoe creëer je voor jezelf ruimte om je reactie te kiezen.

Podcast #13

Kijk voorbij gedrag en begrijp waarom mensen doen wat ze doen. Want wie psychologisch slim wordt, neemt uiteindelijk betere beslissingen op de werkvloer. En is ook beter in staat om veranderings- en vernieuwingsinitiatieven in goede banen te leiden.

Podcast #14

Danny Mullenders, assessmentpsycholoog met expertise in cognitieve psychologie, bespreekt met Jordy en Estrella de fascinerende dynamiek van persoonlijkheidseigenschappen en de invloed daarvan op ons dagelijks gedrag.

Podcast #15

Het werd een mooi gesprek over waarom mensen doen wat ze doen, samenwerken, ondernemerschap en menselijkheid.

Podcast #16

Voor de laatste keer een gast in de VitaliBlij Podcast! Vanaf 2024 kruip ik zelf weer achter de microfoon. Maar natuurlijk wilde ik deze serie met interviews van interessante gasten op gepaste wijze afsluiten. Daarom is psycholoog Danny Mullenders te gast.