Schrijven

Op deze pagina ga ik dieper in op het boek dat ik heb geschreven (Laat je niet kiezen), het bijbehorende interview maar ook wat anderen vinden.

#1 bestseller: Daarom doen ze dat

Een inkijkje in de fascinerende wereld achter menselijk gedrag op de werkvloer

In Daarom doen ze dat geeft psycholoog en bestsellerauteur Danny Mullenders een inkijkje in de fascinerende wereld achter menselijk gedrag op de werkvloer: te grote ego’s, Calimero’s, paradijsvogels, bizarre organisatiesessies en verrassende of irrationele keuzes. Het komt allemaal voorbij in de rake, leerzame en vermakelijke verhalen uit zijn coachings- en assessmentpraktijk.

Wie psychologisch slim wordt en mensen écht leert begrijpen, neemt betere beslissingen bij werving- en selectievraagstukken. En creëert een plezierige werksfeer waarin iedereen tot zijn recht komt, haar of zijn kennis, karakter en talent effectief inzet en prettig samenwerkt.

VOORMALIG NR. 1 BESTSELLER
Meer dan 1000 verkocht

Trailer boeklancering ‘Daarom doen ze dat’

Recent is mijn boek “Daarom doen ze dat” uitgekomen. Hierin geef ik een inkijkje in de fascinerende wereld achter menselijk gedrag op de werkvloer.

Laat je niet kiezen

#1 bestseller: Laat je niet kiezen

Hoe zou je leven eruit zien als jij het zelf regisseert?

Elke dag moet je keuzes maken, over je loopbaan, samenwerken met lastige collega’s of nieuwe projecten. De meeste mensen laten het zich overkomen. Maar wat wil jij? Psycholoog Danny Mullenders laat zien dat je altijd een keuze hebt. In inspirerende en soms confronterende verhalen uit zijn eigen praktijk beschrijft hij hoe je de regie pakt en houdt over je eigen leven.

Danny helpt individuele medewerkers, teams en organisaties. Met assessment, coaching en training leert hij mensen om bewuster te worden van zichzelf en hun omgeving. Hij is ook gastspreker en heeft zich ontwikkeld tot een van Nederlands best gelezen psychologen en coaches.

VOORMALIG NR. 1 BESTSELLER
Meer dan 1000 verkocht

Trailer boeklancering ‘Laat je niet kiezen’

Recent is mijn boek “Laat je niet kiezen” uitgekomen. Hierin laat ik in 99 verhalen zien waarom sommigen mensen eigen regie nemen en anderen zich de dingen laten overkomen.

Testimonials

Wat vinden anderen van de coachingstijl en de boeken van Danny Mullenders, een van Nederlands meest gelezen psychologen en coaches?

Danny Mullenders

Zeer inspirerend!

‘Danny’s coachingstijl intrigeerde me altijd. Hij had een enorme belangstelling en de situaties die we analyseerden, waren altijd relevant. Geen standaardaanpak maar echt maatwerk.’
M.M.A.J. Stultiens | 16 juni 2022

Direct toepasbare tips

Wat me zo aanspreekt aan het boek van Danny Mullenders is dat hij praktische en herkenbare situaties beschrijft in losse en overzichtelijke hoofdstukken.
Hij zet je aan het denken en bij elk nieuw hoofdstuk werpt hij weer verse gedachten op.

C.W.W. van den Berg | 25 november 2022